Cliënten


Mentraal vindt het belangrijk dat het goed gaat met iedereen. Speciaal voor mensen die vastlopen of met vragen zitten en die de behoefte hebben aan iemand die meekijkt, meedenkt, meezoekt en meehelpt in het vinden van oplossingen en antwoorden. Speciaal voor deze mensen heeft Mentraal professionals in dienst die samen met hen naar deze oplossingen gaan zoeken. Onze medewerkers helpen u bij het vinden van oplossingen voor uw problemen en vragen rondom werk, inkomen, opvoeding, onderwijs, gezondheid, veiligheid, wonen en andere hulpvragen die u kunt hebben.

Contact opnemen

Mocht u uzelf willen aanmelden of vragen hebben neem dan gerust contact op met ons via 0182 74 41 23 of via het contactformulier. Wij denken graag met u mee!

Contact

Onze medewerkers werken nauw samen met vele instanties, waarmee u te maken kunt hebben. Samen met u wordt er gekeken naar oplossingen die u verder op weg kunnen helpen. U heeft één aanspreekpunt, uw persoonlijke begeleider of persoonlijke behandelaar en dat is een stuk overzichtelijker.


Hulp nodig?


Heeft u hulp nodig voor uzelf, gezin of zoekt u hulp voor een ander, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door gewoon te bellen naar 0182 74 41 23.