Werken & Leren


Kom jij ons team versterken? Werken bij Mentraal betekent daadwerkelijk verschil maken in het leven van vele mensen. In je werk sta je midden in de samenleving en ben je nauw betrokken bij ontwikkelingen die betrekking hebben op onze cliënten, het werkveld en onze maatschappij. Jouw vertrekpunt in dit allemaal is menswaardigheid.

Aanmelden

Voor advies of voor overleg kunt u het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 0182 74 41 23 of mailen naar csb@mentraal.nl. Wij denken graag met u mee!

Aanmelden

“Aandacht voor onze medewerkers, is de sleutel tot succes!”

Bij Mentraal kun je rekenen op een organisatie die heel veel waarde hecht aan jou als professional. Wij investeren veel in o.a. deskundigheidsbevordering, werkbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling. Naast de aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling, is er veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en innovatie.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toegewijde collega’s! Voel jij je aangetrokken tot onze doelgroep en zie jij het als een uitdaging om vanuit jouw rol bij Mentraal hen bij te staan en verder te brengen in hun leven? Laat dan van je horen! Jouw CV met motivatie ontvangen wij graag via werkenbij@mentraal.nl.

Open sollicitatie

Open sollicitaties zijn welkom en krijgen onze volledige aandacht. Je kunt een open sollicitatie versturen naar werkenbij@mentraal.nl.


Vacatures

Vacature: Ambulant hulpverlener Gouda e.o. (3 Fte)

Vacature: Orthopedagoog Gouda en Rotterdam


Stages

Zit je momenteel nog op school en wil je stagelopen of je onderzoek voor je afstudeeropdracht bij Mentraal doen? Ook dan kun je ons een e-mail sturen naar werkenbij@mentraal.nl.