Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn opzoek naar een…

Orthopedagoog Gouda en Rotterdam (24-32 uur)  


Voor ons ambulant specialistisch team zijn wij per direct opzoek naar een orthopedagoog. Je gaat werken met kinderen, gezinnen en volwassenen die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn om hun leven op eigen kracht vorm te geven. In de praktijk betekent dit dat er op allerlei verschillende leefgebieden hulpvragen bestaan. Er is veelal sprake van meervoudig complexe problematiek.

Taken: 
Een nieuwe werkdag is nooit te voorspellen in de rol als orthopedagoog binnen Mentraal. Maar juist die afwisseling en dynamiek is waar jij als ervaren gedragswetenschapper jouw werkplezier uithaalt. Van het verrichten van diagnostiek, opnemen van nieuwe kwetsbare cliënten, trajectbegeleiding en het aansturen van uitvoerende hulpverleners tot het maken van beslissingen ter bevordering van de hulpverlening en het bepalen en uitzetten van de nodige interventies, het is jou allemaal bekend! De regie ligt in jouw handen. Ben jij er klaar voor?

Je zal beschikken over een eigen caseload. Daarnaast zal je medeverantwoordelijk zijn voor het inhoudelijke behandel- en begeleidingsproces en voer je trajectbegeleiding. Hierbij adviseer je ambulant hulpverleners bij het nemen van (kern)beslissingen in multidisciplinair overleg. Je stuurt aan en coacht collega-hulpverleners bij het opstellen en uitvoeren van de multidisciplinaire behandeling. Diagnostiek kan onderdeel uitmaken van een behandeltraject. Het bewaken en bevorderen van de regie voor de benodigde hulpverlening voor kwetsbare cliënten is waar jij voor staat. En dat is precies wat deze functie inhoudt. Verder zorg je ervoor dat de multidisciplinaire inzet en samenwerking rondom de cliënten in lijn is met de gestelde doelen. Tot slot werk je nauw samen met de zorgcoördinator, betrokken hulpverleners en de gedragswetenschapper (psycholoog) van de vestiging Midden-Holland, ook wel jouw duale partner.

Als kandidaat voor deze functie verwachten wij dat je: 
  hart voor de mens hebt, empathisch en daadkrachtig bent;
  minimaal beschikt over een afgeronde en relevante universitaire masteropleiding orthopedagogiek;
  in het bezit bent van een BAPD aantekening;
  een SKJ-registratie hebt;
  beschikt over ervaring met en kennis in het werken met mensen met gedragsproblemen, een (licht) verstandelijke beperking, een psychopathologische stoornis of een combinatie hiervan;
  beschikt over een autonome werkhouding, maar dat je ook een teamspeler bent waar nodig;
  stevig staat in je schoenen en een echte aanpakker bent;
  in het bezit bent van rijbewijs A of B (eigen vervoer is een pre).

Procedure: 
Het aanvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG), referentiecheck, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden:
  een zinvolle en afwisselende functie in een professionele, aantrekkelijke en informele werksfeer;
  goede arbeidsvoorwaarden conform cao Gehandicaptenzorg;
  salariëring conform FWG 60 en is afhankelijk van je kennis en ervaring;
  een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
  bij aanvang dienstverband een aanstelling van bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar voor 24-32 uur per week met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Sollicitaties:
Heb je interesse na het lezen van deze vacature? Mail dan je CV en motivatiebrief naar werkenbij@mentraal.nl.

Wil je meer weten?
Neem contact op met Sarah Ekadioin door te bellen naar 06-12317213..