Aanmeldformulier

Een aanmelding voor hulpverlening vanuit Mentraal kunt u doen via het aanmeldformulier. Als dit volledig is ingevuld, kunt u dit met de nodige bijlagen mailen naar het cliëntservicebureau (CSB): csb@mentraal.nl door op verzenden te klikken.

Voor de hulpverlening vanuit Mentraal is er een gemeentelijke beschikking nodig vanuit de Wmo, of de Jeugdwet of er moet sprake zijn van een justitiële zorgtitel. De gemeentelijke beschikking kunt u via de betreffende gemeenteconsulent, medewerker Sociaal (wijk-) Team en of intakecommissie van Mentraal aanvragen.

Aanmeldingen voor het Forensisch Team vinden plaats via de (jeugd)reclasseringsinstantie of penitentiaire inrichting middels een plaatsingsverzoek. Indien er geen sprake is van reclasseringstoezicht kan er contact worden opgenomen met het CSB. Zij kunnen u helpen bij het aanvragen van de juiste beschikking.

Voor advies of vooroverleg kunt u het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 0182 74 41 23. Wij denken graag met u mee!

Aanmelden & advies

Voor advies of voor overleg kunt u het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 0182 74 41 23 of mailen naar csb@mentraal.nl. Wij denken graag met u mee!

Aanmeldformulier

Persoonsgegevens


Gegevens aanmelder


Gegevens huisarts


Indicatie en beschikking

** Graag een kopie (aanvraag) indicatiebesluit of beschikking meesturen.


Overig

Welke hulpverleners of instanties zijn momenteel betrokken bij cliënt?Aanmelding

Maximum file size: 134.22MB

* Velden met een * zijn verplicht