Volwassenen


Het aanbod voor volwassenen bestaat uit ambulante begeleidings- en behandelingsvormen en is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar waarbij vaak sprake is van complexe meervoudige problematiek. De problematiek bestaat vaak uit een combinatie van een of meerdere beperkingen samen met ernstige gedragsproblemen, hulp-mijdend gedrag en/ of een ontoereikend sociaal netwerk. Het hulpaanbod richt zich op uiteenlopende hulpvragen voortkomend uit verschillende leefgebieden en wordt individueel geboden.

Aanmelden

Voor advies of voor overleg kunt u het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 0182 74 41 23 of mailen naar csb@mentraal.nl. Wij denken graag met u mee!

Aanmelden

Samen met onze doelgroep ontplooien wij mogelijkheden, creëren wij kansen en maken wij stappen richting een nieuwe toekomst, waarin hulpverlening niet meer nodig zal zijn en zelfregie en redzaamheid aangesterkt worden.

Wilt u aanmelden, een casus voorleggen of gewoon meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0182 74 41 23. Wilt u ons liever mailen, dan kan dat door een e-mail te sturen naar csb@mentraal.nl