Jeugd en Gezin


Het aanbod voor jeugd en gezin bestaat uit ambulante begeleidings- en behandelingsvormen en is bedoeld voor gezinnen en/ of kinderen en jeugdigen in de leeftijd tot 18 jaar met zowel enkelvoudige als meervoudig complexe hulpvragen. Het aanbod richt zich op alle leefgebieden, denk hierbij aan ouderschap, opvoeding, onderwijs, huiselijke relaties, ontwikkeling en functioneren van het gezinssysteem.

Aanmelden

Voor advies of voor overleg kunt u het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 0182 74 41 23 of mailen naar csb@mentraal.nl. Wij denken graag met u mee!

Aanmelden

Het uitgangspunt van ons aanbod is om snel het gezin, kind of jeugdige middels tijdelijke hulp, weer in eigen kracht te brengen voor verdere ontwikkeling.

Wilt u aanmelden, een casus voorleggen of gewoon meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of telefonisch op het nummer 0182 74 41 23. Wilt u ons liever mailen, dan kan dat door een e-mail te sturen naar csb@mentraal.nl

"Het was erg moeilijk om te accepteren dat mijn dochter niet meekwam op school. Uit een onderzoek op school bleek zij licht verstandelijk beperkt te zijn. Als alleenstaande ouder leg je gauw de schuld neer bij jezelf. Met de orthopedagoog van Mentraal had ik al heel gauw een goede band en beetje bij beetje leren mijn dochter en ik beter met deze beperking om te gaan."

Cliënt