Aanmelden


Aanmelden bij Mentraal kan op verschillende manieren. U kunt bellen naar ons bellen en dan zullen wij samen met u kijken of wij u met uw hulpvragen kunnen helpen. Is dat niet het geval, dan zullen wij met u meekijken naar waar u het best terecht kunt. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer: 0182 74 41 23.

Aanmelden

Voor advies of voor overleg kunt u het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 0182 74 41 23 of mailen naar csb@mentraal.nl. Wij denken graag met u mee!

Aanmelden

Als u het prettiger vindt om ons te mailen, dan kunt u dat doen naar het cliëntenservicebureau: csb@mentraal.nl of u kunt gebruikmaken van het aanmeldformulier of contactformulier op de website. Vergeet in uw e-mail of contactformulier niet uw naam en telefoonnummer te vermelden. Wij zullen dan snel contact met u opnemen.

Voor de hulpverlening van Mentraal heeft u een gemeentelijke beschikking nodig via de Wmo, Jeugdwet of er moet sprake zijn van een justitiële zorgtitel. De hulpverlener van Mentraal kan de gemeentelijke beschikking voor u aanvragen en u er ook meer over vertellen. Neem gerust contact met ons op.