"Sinds zomer 2018 werk ik samen met Mentraal (voorheen Zorgstede) in het kader van jeugdbeschermingsmaatregelen. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig. Een jeugdbeschermingsmaatregel vraagt qua hulpverlening veel out of the box denken en dit is ook waar Mentraal voor staat. Er wordt meegedacht hoe de hulpverlening het beste aansluit op de cliënt en niet wat het bestaande aanbod bevat."

- Christel Noppen, Jeugdbeschermer, Jeugdbescherming West

Maak kennis met Mentraal

(klik of swipe voor de volgende slide)

Professionals


Mentraal is een organisatie met jarenlange expertise in het bieden van integrale zorg, dienstverlening en forensische zorg aan mensen die om welke reden dan ook, niet in staat zijn om hun leven op eigen kracht vorm te geven.

Aanmelden

Voor advies of voor overleg kunt u het contactformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen via 0182 74 41 23 of mailen naar csb@mentraal.nl. Wij denken graag met u mee!

Aanmelden

Aanbod

Het aanbod richt zich op alle leefgebieden en hulpvragen; van praktische hulpvragen en gedragsproblemen tot sekse-specifieke hulpverlening en meervoudig complexe problematiek. Naast het reguliere aanbod bieden wij ook specifieke hulpverlening, waarbij cultuurspecifieke aspecten aanleiding zijn voor het ontstaan of aanhouden van de hulpvragen. Vanuit dit aanbod biedt Mentraal de mogelijkheid om hulpverlening ook in de moedertaal te krijgen.

Onze medewerkers


Onze deskundige medewerkers van zetten zich dagelijks in voor deze mensen om ze te helpen de draad weer op te pakken. Gezamenlijk worden er mogelijkheden ontplooid, kansen gecreëerd en stappen gemaakt richting een nieuwe toekomst, waarin hulpverlening niet meer nodig zal zijn.